Кои сме ние?

Бонивес Компани е компанија за производство на производи од пластични материјали и алати. Основана е во 1990 година, со седиште во населба Јурумлери.

Бонивес Компани бележи константен подем и проширување на производниот асортиман, како во широката продажба така и со нови производи за различните потреби на одделни компании.

Како дел од производствената линија спаѓаат комплетната програма на PPR цевки и фитинг, PVC цевки и фиинг, PVC кабел канали и ламперија, фасадни типли и останати производи.

Адреса
ул. “5″ бр. 34а нас. Јурумлери

1000 Скопје

Р. Македонија

Телефон
+ 389 (0)2 2546 – 884

Тел./факс
+389 (0)2 2546 – 760

Email
bonives@t-home.mk
info@bonives.com
nikola.cvetkovski@bonives.com
kristijan.cvetanovski@bonives.com
production@bonives.com
market@bonives.com

Facebook Twitter Plusone Linkedin Email